Kallelse till möte för fastställande av stadgar

Välkomma till Moto Guzzi Club of Swedens första möte för medlemmar. Detta möte kommer vara till för att fastställa stadgar. Detta behövs för att kunna ansöka om ett organisationsnummer hos skatteverket, som är en del av processen av att bilda en ideell förening.

Nedan hittar du information om hur du ansluter till mötet. Se till komma förberedd och att du har läst igenom förslaget. Eventuella frågor mailas gärna in till presidente@guzziclub.nu senast 9/5 så att vi kan förbereda svar och hålla mötet inom tidsramen. Se till att koppla upp dig till möteslänken i god tid. Kolla att ditt ljud/headset innan mötet.

När? Söndag 12 maj 2024, 20:00 – 20:30 (WET)

Möteslänk: https://teams.live.com/meet/9496703894792?p=3VM72Y8DOtwO1NmL

Teams-möten passar bäst när du ansluter till dem från Teams-appen eller Teams på webben, och det finns en mängd olika sätt att göra det– läs vidare för mer information om att ansluta via länk.

Ansluta via länk

Allt du behöver för att ansluta till ett Teams-möte är en länk. Välj Anslut till mötet nu i mötesinbjudan så att du kommer till en sida där du kan välja att antingen ansluta på webben eller ladda ned skrivbordsprogrammet.

Tills vi hörs nästa gång
// La Presidente
Celine & Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *